Eva Blasco García

Eva Blasco, Presidenta de l'Evap i de la CEV València. Nascuda a València (Espanya), és Llicenciada en Dret per la Universitat de València i va ser Premi Extraordinari Fi de Carrera.

La seua carrera professional va començar en el Servei de Promoció de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, i en paral·lel va exercir d’ advocada i professora de Dret Turístic i Administratiu en la Diplomatura de Turisme. El març de 1993 es va incorporar a l’Institut Valencià d’Exportació (IVEX) com a cap de l’Àrea d’Extrem Orient, càrrec que va ocupar fins el 1998, quan va ser nomenada directora de l’Oficina de l’IVEX a Nova York, on va romandre fins al final del 2002. Després de la seua etapa internacional, el 2003 es va incorporar a l’equip de professionals de l’empresa familiar Europa Travel, empresa en la qual continua en l’actualitat i on ocupa el càrrec de consellera delegada.

Fervent defensora de l’associacionisme empresarial, ocupa —entre altres— els càrrecs de: presidenta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), presidenta de l’Associació de Dones Empresàries i Professionals de València (EVAP-BPW València), vicepresidenta de l’Associació Europea d’Agències de Viatges (ECTAA), vicepresidenta de Relaciones Internacionales de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), membre del Consell de l’Aliança Mundial d’Associacions d’Agències de Viatges (WTAAA), vocal de la Junta Directiva de la CEOE, membre del Ple de la Cambra de Comerç de València, membre del Consell de Turisme de la Generalitat Valenciana, membre del Patronat de Turisme València, sòcia de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), vocal de la Junta Directiva del Club d’Encontre Manuel Brosseta, etc.

Entre les seues aficiones estan el cine, la lectura i, como no podia ser d’una altra manera, viatjar.

És mare d’un xic de 16 anys que és per a ella el seu major assoliment personal, i que reforça la seua convicció de l’absoluta necessitat de continuar treballant per a construir entre tots un futur millor.