Maura von Fürth Bracony

Maura von Fürth Bracony, fundadora i presidenta de l'Associació Solidària Frasco de Alabastro ASFA, radicada a València i amb àmbit d'actuació de tota la Comunitat Valenciana

Cursos i tallers de capacitació cursats:

Curs sobre Tràfic de persones amb finalitat d'explotació sexual (set.-oct. de 2017, València), coorganitzat per la Conselleria de Justícia Administració pública i el Col·legi d'Advocats de València.

Curs en línia sobre Intervenció social, prevenció i sensibilització sobre tràfic de persones, Organitzat per Diaconía Acción Social Desactiva la Trata (març-abril de 2020)

Projectes duts a terme per l'Associació:

En el 2017, sota directrius de la Diputació de València en l'Àrea d'Igualtat, realitzem el projecte Pla integral contra el tràfic i la violència de gènere.

En 2019, seguint les bases de la Diputació de València, es va treballar amb el projecte Contra el tràfic i la violència de gènere.

Tallers i xarrades realitzats:

Ponència en la Jornada sobre Prostitució, organitzada per la Facultat de Comunicació, Universitat de Castella-la Manxa, a l'Escola Politècnica de Conca, l'11 de desembre 2019.

Participació en les Jornades contra el Tràfic de Dones i Menors, amb una xarrada en el Consell Local de la Joventud d’Ontinyent (València), organitzada per l'IES Pou Clar d’Ontinyent, l’1 de novembre de 2020.

Participació en la XII Trobada d'Associacions de Dones de l’Horta Nord sobre les dones davant la crisi sanitària derivada de la Covid-19, pel que fa a la prostitució, el 7 de novembre de 2020.

Participació com a ponent en el seminari ‘Prostitució, destapant veritats incòmodes’, impartit en la Universitat Jaume I de Castelló, amb la ponència «Prostitució, esclavitud del s. xxi», el 6 de maig de 2021.

Participació com a ponent en la conferència ‘Saps realment què és la prostitució?’, amb la ponència «La vertadera cara de la prostitució», a l'Ajuntament de la Pobla de Farnals, el 9 de juliol de 2021.

Va recollir el premi com a representant d’ASFA el mes de març de 2021, quan la nostra associació va ser guardonada amb el Premi de la Generalitat Valenciana Isabel Ferrer en la XXIII edició, per la nostra labor d'ajuda a les dones víctimes de tràfic per a explotació sexual.

De març a juliol 2021, va col·laborar com a coordinadora del Front Abolicionista, en el Fòrum per l’abolició de la prostitució, de la Conselleria de Justícia.