Modera: Araceli García Escudero

Treballadora social sanitària en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de fa 33 anys. Graduada en Treball Social i màster en Atenció Sociosanitària a la Dependència per la Universitat de València on també ha superat el curs de formació de doctorat en la línia d’Atenció Sociosanitària a la Dependència. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica. Formació de postgrau en Educació i Intel·ligència Emocional.

Professora Associada en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Membre de la Comissió de Garantia de l’Eutanàsia de la Comunitat Valenciana. Vocal en la Junta de l’Associació Nacional de Salut Mental del País Valencià.

Ha col·laborat en la redacció del protocol de dol perinatal de la Conselleria de Sanitat. Col·labora en diferents investigacions amb l’institut d’investigació INCLIVA de l’Hospital Clínic i Ajuntament de València.

Quant a la seua trajectòria professional, ha passat per diversos hospitals, l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe, el de Crònics i Llarga Estada Doctor Moliner i l’Hospital Clínic Universitari. A més compta amb experiència en diferents centres d’atenció primària en zona rural i en diferents barris urbans, com també amb més de 10 anys d’experiència en diferents dispositius de Salut Mental.