Modera: Julia Ruiz Martínez

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat CEU San Pablo. Grau en Sociologia per la Universitat Nacional a Distància (UNED). El treball de fi de grau (TFG) de Sociologia es va centrar en la presència de la dona en la premsa escrita.

Postgrau en Agent d’Igualtat entre Dones i Homes, impartit per la Fundació Isonomia. Universitat Jaume I de Castelló.

Màster d’Igualtat entre Dones i Homes a la Universitat Jaume I de Castelló.

Redactora en el diari Levante-EMV des de l’any 1995, en el qual va treballar en diferents seccions: comarques, tribunals, Comunitat Valenciana. Els últims vint anys ha treballat en la secció de política. A més, s’ha especialitzat en temes relacionats amb el feminisme i la igualtat de gènere.

Des de març de 2022 és responsable de comunicació de la federació de Serveis Públics d’UGT País Valencià.

Premi de la Federació Valenciana de Dones Progressistes pels seus treballs periodístics per a visibilitzar i lluitar en pro de la igualtat real entre dones i homes al març de 2017.

Premi de la Conselleria d’Habitatge sobre urbanisme amb perspectiva de gènere, en la modalitat mitjans de comunicació, en relació amb els articles publicats sobre urbanisme amb perspectiva de gènere al març de 2018.

Premi de les Corts Valencianes en reconeixement per la seua contribució a la igualtat real entre dones i homes, amb motiu del Dia de les Dones, al març de 2019.